با حکم معاونت تحقیقات و فناوری، سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، سرکار خانم دکتر کاظمی معاونت محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه­،­ طی حکمی سرکار خانم حلیمه صادقی را به عنوان سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منصوب کرد.

در متن حکم معاونت تحقیقات و فناوری، خطاب به سرکار خانم صادقی آمده است:

با سلام و احترام

بنا به پیشنهاد مدیریت محترم اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه و باتوجه به تعهد و تجارب ارزشمند سرکارعالی، به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان « سرپرست کتابخانه مرکزی دانشگاه » منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال با همکاری سایر کارشناسان کتابخانه های دانشگاه و زیر نظر مدیر محترم اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی شاهد اقدامات مؤثری در توسعه کمّی و کیفی خدمات کتابداری و اطلاع رسانی دانشگاه باشیم.

مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
1399/05/19