واحد تغذيه بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي رازي
 گالري تصاوير
  آرشيو اخبار
  پوستر
 نظرسنجي
  پمفلت
  چارت سازماني
  شرح وظايف 
  كتابخانه الكترونيك
 واحد تغذيه بيمارستان رازي
  

معرفي واحد:                                                                        
 
 

نام و نام  خانوادگي:

فاطمه جعفري


سمت :

مسئول واحد تغذيه

تحصيلات:

كارشناس علوم تغذيه و رژيم درماني

شماره هاي تماس :

31626043

ايميل

f.jafari@bums.ac.ir
 
 

در واقع ارائه خدمات تغذيه­اي به بيماران يك مسئوليت چند رشته ­اي  multi disciplinaryاست.

 تجربه كشورهاي پيشرو در زمينه تغذيه باليني نشان داده است كه ايجاد واحد تغذيه باليني در بيمارستان­ها در كاهش هزينه­ هاي بيمارستاني،افزايش كارآيي باليني و افزايش رضايتمندي بيماران از خدمات بيمارستاني نقش مهمي دارد

و لازم است به عنوان بخشي از برنامه ­هاي بيمارستاني هم راستا با اجراي حاكميت باليني  clinical governance ارائه خدمت نمايد.

 اهميت اين مسئله در اينجاست كه چنانچه روندهاي فعلي از سوء تغذيه ي بيماران بستري و سرپايي ادامه يابد و مداخله مؤثري براي تغيير و اصلاح سرويس ­هاي ارائه دهنده خدمت به اين بيماران صورت نگيرد،

پيامدهاي زيان بار و نامطلوب اقتصادي وبيماري­ ها و ناتواني­ هاي ناشي از آن­ها در سال­هاي آينده گسترش يافته و آثار مخربي بر سلامت جامعه تحميل خواهندكرد.

 

اهداف واحد:                                                                            

 

     مهمترين اهداف و چشم اندازهايي كه در مديريت خدمات غذايي مورد انتظار است عبارتند از:

دريافت مواد مغذي مناسب توسط كليه بيماران بستري بر اساس وضعيت تغذيه، مدت اقامت در بيمارستان و وضعيت باليني آنان

تهيه غذاي مناسب، خوش طعم و قابل قبول براي بيماران كه منطبق با فرهنگ، مذهب، سن و شرايط بيماري او باشد.

ايجاد محيط لذت­بخش و مطلوب براي صرف غذا و مناسب با شرايط مختلف بيمار

تشويق به خوردن و صرف غذاي بيمار براي كمك به بهبودي

كمك به ايمني و اثربخشي هرچه بيشتر تغذيه مصنوعي

حمايت­ هاي تغذيه ­اي قبل از پذيرش در بخش­هاي ويژه

برنامه­ ريزي براي مراقبت تغذيه­ اي سرپايي و استفاده از غذاي سالم در زمان ترخيص

تامين ميان وعده و غذاي مناسب جهت كاركنان بيمارستان در شيفت­هاي مختلف كاري

تامين غذاي همراهان بيمار

     نظارت بر ميان وعده، تنقلات و غذاي سرد سالم و منطبق با دستورالعمل هاي تغذيه­ اي وبهداشتي جهت ارائه در غرفه فروش تنقلات در بيمارستان

 

 
تاریخ به روز رسانی:
1398/02/03
تعداد بازدید:
1508
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:4
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal