گروه تعاملی خدمات اطلاع رسانی پزشکی مبتنی بر امکانات شبکه های اجتماعی راه اندازی شد.
با توجه به گسترش استفاده از شبکه های اجتماعی در ارتباطات حرفه ای و علمی یک گروه در WhatsApp با هدف پاسخگویی به نیازهای اطلاعاتی کاربران حوزه مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در امور کتابخانه ها (مرکزی، دانشکده ای و بیمارستانی)، منابع و پایگاه های اطلاعاتی، خدمات علم سنجی، انتشارات علمی، مشاوره و خدمات مرجع، سامانه های وب کنفرانس، پخش زنده و کتابخانه دیجیتال دانشگاه ایجاد شده است.
امکان ارسال پیام و طرح سوال مرتبط با اهداف گروه توسط مخاطبان در روزهای کاری از ساعت 8 الی 20 فراهم خواهد بود. کارشناسان واحدهای مختلف این مدیریت در اولین فرصت به سوالات مطرح شده پاسخ خواهند داد‌.
لطفا در صورت تمایل با استفاده از لینک ذیل به این گروه ملحق شوید:
مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
1399/02/30