وبینار آموزشی پایگاه اطلاعاتی Scopus ویژه کاربران دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار خواهد شد.
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا، نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران وبینار آموزشی پایگاه اطلاعاتی - استنادی SCOPUS را روز دوشنبه 16 تیرماه 99 از ساعت 13 الی 16 برگزار خواهد کرد. مدرس این وبینار آموزشی جناب آقای حسین اعظمی مدیر آموزش نماینده ناشر الزویر خواهند بود. ضمنا برای کلیه شرکت کنندگان، گواهی حضور در وبینار صادر خواهد شد.

فرم الکترونیکی ثبت نام در وبینار SCOPUS (مهلت این فرم منقضی شده است)

دریافت گواهی

این دوره آموزشی ویژه مشترکین پایگاه اسکوپوس بوده و صرفا برای کاربران دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ارائه خواهد شد. اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برای شرکت در این وبینار می بایست ثبت نام نمایند.

پایگاه Scopus بزرگترین پایگاه استنادی و چکیده مقالات جهان است. این پایگاه ابزارهای قدرتمند کشف و تحلیل را در اختیار محققان، کتابداران، مدیران پژوهشی و سرمایه گذاران قرار می دهد.
اسکوپوس بطور خودکار پروفایل های محققین و موسسات را بروز رسانی می کند و باعث ارتباطات غنی تر میان افراد، ایده های منتشر شده و موسسات می شود.
اسکوپوس محتوای حدود 24000 ژورنال از 5000 ناشر را ایندکس می کند که توسط یک هیئت بررسی مستقل و متخصص در موضوعات مربوطه مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرد و از یک معماری فوق العاده فراداده برای ارتباط افراد، ایده های منتشر شده و موسسات استفاده می کند.
محققان با استفاده از ابزارها و تحلیل های پیشرفته اسکوپوس تصمیمات بهتری را اتخاذ کرده و نتایج بهتری می گیرند.
این وبینار از طریق سامانه وب کنفرانس، در بستر adobe connect ارایه خواهد شد. لطفا برای آگاهی از تنظیمات و نصب نرم افزار مربوطه به آدرس ذیل مراجعه فرمایید:

مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی
1399/04/11