اولین عمل IVF در خراسان جنوبی انجام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ با تجهیز و راه اندازی اتاق های عمل و آزمایشگاه IVF مرکز درمان ناباروری رویش، اولین عمل جراحی IVF در محل مرکز جامع درمان بیماری های خاص انجام شد.

دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه در این خصوص گفت: مرکز درمان ناباروری رویش از سال 1395 راه اندازی شد. بخش زیادی از تجهیزات این مرکز از طریق وزارت بهداشت و هیئت امنای صرفه جویی ارزی تهیه شده که آن زمان این تجهیزات حدود 3 میلیارد تومان بوده و در حال حاضر ارزش ریالی این تجهیزات بالغ بر 50 میلیارد تومان است. در این مدت هم در کنار تجهیزات، لوازم مصرفی زیادی که مورد نیاز مرکز بوده با همت دانشگاه و مرکز جامع درمان بیماران خاص تهیه شده تا برای ارائه خدمت هیچ کمبودی وجود نداشته باشد.

رئیس دانشگاه در ادامه افزود: با حضور متخصصین زنان، بخش IUI انجام می شد و نتایج خیلی خوبی هم داشت. نزدیک به حدود 200 مورد کودک از این روش به دنیا آمدند. بخشی از خدمت که IVF بود به دلیل نبود فلوشیپ نازایی و ناباروری انجام نشده بود ولی خوشبختانه با توجه به اینکه دو نفر از متخصصین زنان بومی استان در این فلوشیپ قبول شدند و بعد از گذراندن دوره در این مرکز شروع به فعالیت نمودند. چرخه فعالین این مرکز به طور کامل راه اندازی و اولین مورد IVF امروز انجام شد تا چرخه ی کامل خدمات مرکز ناباروری ارائه و دیگر زوج های نابارور به سایر استان ها مراجعه نکنند.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: خوشبختانه با بسته حمایتی که از سوی وزارت بهداشت چندین سال است ابلاغ شده، 90 درصد هزینه ها از طریق یارانه ای که وزارت بهداشت در نظر گرفته تامین می شود و 10 درصد آن را زوج های نابارور پرداخت می کنند. بسته حمایتی برای زوج های نابارور در دستور کار سازمان های بیمه گر قرار گرفته که بخشی از خدماتی که ارائه می شود مورد تعهد سازمان های بیمه گر است و می پذیرند و باقی مانده آن هم در حال رایزنی هستیم که تعهدشان کامل شود و حمایت جامع و کاملی از زوج های نابارور صورت بگیرد . همچنین در قالب کمک به این عزیزان هم کسانی که تحت درمان مرکز هستند اگر نیاز داشته باشند به بانک ها معرفی می شوند تا در قالب تسهیلات تا سقف حدود 30 میلیون تومان از تسهیلات درمان ناباروری استفاده کنند.

جهت مشاهده خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.

2000
1400/08/17