سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهداء قاین منصوب شد
طی حکمی از سوی سرپرست دانشگاه، مسعود مختاری به عنوان سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهداء قاین منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن حکم دکتر «سید محمد موسوی میرزائی»، خطاب به مختاری آمده است:

احتراماً بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی بموجب این ابلاغ «سرپرست مرکز آموزشی، درمانی شهداء قاین» منصوب می گردید  تا برابر مقررات با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه و رئیس محترم شبکه بهداشت و درمان قاینات، زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصول قانون مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی کلیه مدیران و کارکنان بیمارستان در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصای آن مرکز موفق و مؤید باشید.

1401/05/11