آغاز مرحله اول ارزیابی عملکرد مدیران و کارکنان در سال 1401
به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع ، در اجرای نامه شماره 010115014/14 مورخ 06/04/1401 ، کلیه مدیران و کارکنان مشمول ارزشیابی ( به جز کارکنان پشتیبانی از قبیل : نظافتچی ، تلفنچی ، باغبان ، سرایدار ، نگهبان ، راننده ، تکنسین تاسیسات ، آشپز و ...) می بایستی نسبت به تکمیل فرم موافقت نامه عملکرد خویش ( حدود انتظارات و وظایفی که در طول دوره ارزیابی برعهده فرد می باشد ) در سامانه ارزیابی عملکرد قسمت ثبت ارزیابی ، حداکثر تا تاریخ 25/05/1401 اقدام نمایند بدیهی است در صورت عدم تکمیل فرم مذکور در مهلت تعیین شده ،40 % از امتیاز شاخصهای اختصاصی فرم مورد نظر کسر خواهد گردید .

ضمنا" پرسنلی که درخصوص تکمیل فرم ارزیابی عملکرد سال 1400 اقدام ننموده اند ، حداکثر تا تاریخ فوق اقدام نمایند . بدیهی است در صورت قصور کارکنان از ارسال فرم به هر علت ، دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در قبال احراز امتیاز ارزیابی آنان ندارد .
1401/05/04