سفر سرپرست دانشگاه به درح و لانو سربیشه
سرپرست دانشگاه در خصوص این سفر با بیان اینکه امروز به اتفاق استاندار خراسان جنوبی و نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی به درح و لانو سفر کردیم گفت: یکی از مواردی که مصوب شد توسعه مرکز خدمات جامع سلامت شهر درح بود که در حال حاضر 500 متر زیر بنا دارد و مقرر شد دانشگاه پیگیرهای لازم را انجام داده تا این فضا به 1500 متر افزایش یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سید محمد موسوی میرزائی از موافقت استاندار خراسان جنوبی برای اختصاص دو میلیارد تومان به توسعه این مرکز خبر داد و افزود: در روستای لانو نیز از طرح نیمه تمام اورژانس 115 بازدید شد که مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون تومان از اعتبارات استانی به این اورژانس جاده ای اختصاص یافت که امیدواریم تا دهه فجر این پروژه به بهره برداری برسد.

وی با اعلام اینکه شهرستان سربیشه و به خصوص لانو و درح از مناطق کم برخوردار به شمار می آیند خاطرنشان کرد: دانشگاه تمام تلاش خود را خواهد کرد تا از این مناطق محرومیت زدایی کند و به دنبال آن یک عدالت نسبی اتفاق بیافتد.

1401/04/02