طی احکامی سرپرست مدیریت آموزشی و دبیر امور هیات علمی دانشگاه منصوب شدند
طی احکامی از سوی سرپرست دانشگاه، دکتر «ابراهیم میری مقدم » به عنوان دبیر امور هیات علمی دانشگاه و مهندس «احسان صدر » به عنوان سرپرست مدیریت آموزشی دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در متن حکم دکتر «سید محمد موسوی میرزائی»، خطاب به دکتر «میری مقدم» آمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «دبیر امور هیات علمی دانشگاه» منصوب می‌گردید تا  زیر نظر معاون محترم آموزشی دانشگاه انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز آن حوزه و تعامل مثبت و سازنده با اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

همچنین در متن حکم دکتر «سید محمد موسوی میرزائی»، خطاب به مهندس«صدر» آمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست مدیریت آموزشی» دانشگاه منصوب می گردید تا زیرنظر معاون محترم آموزشی دانشگاه انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری ، تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز آن حوزه و تعامل با سایر مدیران دانشگاه، در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

1401/03/29