با ابلاغ حکمی از سوی رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، مدیر حراست دانشگاه منصوب شد
با حکم دکتر حسین فرزانه رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر حراست دانشگاه  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در بخشی از این حکم خطاب به دکتر«محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد» آمده است:

با احترام؛ با عنایت به موافقت سازمان حراست کل کشور، پیرو ابلاغ شماره 400/28687/ح مورخ 1400/12/04 به موجب این ابلاغ از تاریخ صدور به مدت دو سال بعنوان مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی بیرجند منصوب می شوید. امید است تا با استعانت از الطاف خداوند متعال و عنایات حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در راستای نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی، تبعیت از منویات مقام عظمای ولایت و پاسداری از دوستاوردهای انقلاب گام برداشته و با رعایت جوانب شرعی، قانونی و اخلاق در جهت تحقق اهداف و وظایف ذاتی حراست ها اقدام نمائید.
1401/02/21