بازدید استاندار خراسان جنوبی از پایگاه اورژانس جاده ای ثمن شاهی
استاندار خراسان جنوبی شب گذشته از پایگاه اورژانس جاده ای ثمن شاهی بازدید کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جواد قناعت ضمن تبریک سال نو و عرض خداقوت به کارکنان اورژانس پیش بیمارستانی مستقر در این پایگاه، از زحمات مدافعان سلامت به ویژه مجموعه اورژانس 115 استان در ایام تعطیلات نوروزی قدردانی کرد.
وی در این بازدید از روند خدمات دهی به بیماران و آماده باش 83 پایگاه در سطح استان با حضور 550 نفر تکنسین اورژانس و پوشش مناسب خدمات پیش بیمارستانی در سطح استان مطلع گشت.
دکتر سید محمدرضا حسینی رئیس مرکزا ورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه نیز به اهم مشکلات پایگاه‌های اورژانس  از جمله نبود گاز و آب لوله کشی در بعضی از پایگاه ههای جاده ای در سطح استان، ضرورت جانمایی پایگاه امدادهوایی در مرکز استان و رفع مشکلات زیر ساخت‌های پایگاه اورژانس در جاده های کویری استان اشاره کرد.
در پایان استاندار خراسان جنوبی در خصوص مرتفع نمودن مشکلات ذکر شده دستور پیگیری و قول مساعد داد.
گفتنی است ثمن شاهی، منطقه ای حد فاصل محور پرتردد بیرجند- قاینات می باشد.

برای مشاهده خبر در سایت وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک کنید.

1401/01/10