قهرمانی تیم والیبال آقایان دانشگاه در مسابقات ورزشی کارکنان دستگاه های اجرایی استان - دی ماه 1400

به گزارش امور ورزش کارکنان دانشگاه؛ مسابقات والیبال دستگاه های اجرایی کارکنان استان در محل سالن ورزشی عفاف بیرجند از تاریخ 1400/10/07 لغایت 1400/10/21 برگزار گردید.

تیم والیبال دانشگاه که سابقه کسب مقام سومی مسابقات دستگاههای اجرایی کشور را نیز در کارنامه خود دارد، در دیدار فینال که  شب گذشته مقابل تیم شهرداری برگزار گردید، موفق شد در یک بازی حساس و نزدیک با نتیجه 2 بر یک به پیروزی برسد و ضمن کسب مقام قهرمانی مسابقات، برای سومین بار مجوز شرکت در مسابقات کشوری کارکنان دستگاه های اجرایی را به دست آورد.
لازم به ذکر است در دیدار رده بندی مسابقات نیز تیم آموزش و پرورش با شکست تیم استانداری مقام سوم مسابقات را کسب کرد.

1400/10/22