دکتر موسوی:در اقدامی جهادی،بهره مندی 1300 نفر از خدمات بهداشتی و درمانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، رزمایش بزرگ خدمت سفیران سلامت فاطمی با محوریت دانشگاه و با همکاری گروه جهادی لشکر ویژه شهدا در روزهای 1400/10/16 و 1400/10/17 (پنجشنبه و جمعه) در منطقه روستای جوخواه طبس برگزار شد.

دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه در این خصوص گفت: در این اردوی دو روزه جهادی، تعداد 26نفر متخصص پزشکی در 13رشته، پزشک عمومی، دندانپزشک، پرستار و ماما، رشته های پیراپزشکی، روان شناسی و بهداشتی با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی، 1900 فقره خدمات مختلف را به 1300نفر مراجعه کننده در مرکز خدمات جامع سلامت روستایی جوخواه طبس و دبستان شهید روزبهانی این روستا ارائه دادند.

سرپرست دانشگاه در ادامه افزود: خدمات ارائه شده شامل انجام عمل جراحی تخصصی مغز و اعصاب در اتاق عمل بیمارستان شهید سیدمصطفی خمینی طبس، دندانپزشکی، رادیولوژی،  آزمایشگاه (نمونه گیری درمحل برگزاری رزمایش و انتقال نمونه ها به آزمایشگاه طبس) سونوگرافی، اکو، نوارقلب، تزریقات و پانسمان،داروخانه(تحویل داروها به بیماران در محل رزمایش)  و ویزیت بیماران با حضور متخصصین نورولوژی، روانپزشکی، جراحی، ختنه، عفونی، قلب، داخلی، زنان، چشم، ارولوژی، ENT، پوست، ارتوپدی و چشم پزشکی بود. ضمنا تیم های آموزش بهداشتی، روانشناسی و فرهنگی نیز برای گروه اطفال، نوجوانان، جوانان و زنان منطقه در روستاهای مختلف  کلاس های آموزشی برگزار کردند.

وی یاد آور شد: ارزش ریالی تجهیزات استفاده شده در این رزمایش بیش از 120 میلیارد ریال می باشد. همچنین با پیگیری ها و هماهنگی های انجام شده با استقرار داروخانه در محل رزمایش، بیش از 90 درصد هزینه داروها توسط بیمه و خیرین پرداخت شد.

دکتر موسوی در پایان ضمن قدردانی از تمام دست اندر کارانی که در برگزاری این رزمایش با دانشگاه همکاری نمودند، گفت: از گروه جهادی لشکر ویژه شهدا، نماینده مردم فردوس ،طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی ،استانداری، فرماندهی سپاه انصارالرضا(ع)، فرماندهی تیپ مردم پایه انصارالرضا، فرماندهی بسیج سازندگی، قرارگاه پیشرفت و آبادانی، بسیج جامعه پزشکی، فرماندهی نیروی انتظامی استان، فرماندهی یگان ویژه استان،کمیته امداد امام خمینی(ره)، شبکه بهداشت و درمان طبس، بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی، هلال احمر، فرمانداری و ادارات شهرستان طبس، تولیت آستان مقدس امام زاده حسین بن موسی کاظم (ع) طبس، شرکت ذغال سنگ پرورده طبس، شهرداری و مردم خونگرم روستای جوخواه تقدیر و تشکر میکنم.

ضمنا لازم به یادآوری است در حاشیه این رزمایش پزشکان متخصص با حضور در منازل خانواده های محترم شهدا و ایثارگران از پدران و مادران معزز شهدا عیادت و درخصوص درمان این عزیزان توصیه های لازم را ارائه نمودند.

1400/10/21