پیام مشترک دکتر موسوی و حجت الاسلام دکتر اکبری به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین دکتر اکبری مطلق سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در پیامی مشترک فرارسیدن دهه بصیرت و میثاق با ولایت و حماسه نهم دی ماه را گرامی داشتند.

متن پیام به شرح ذیل است:

در تاریخ پر فراز و نشیب میهن عزیزمان، همواره برهه های حساس و سرنوشت سازی وجود داشته که حضور آگاهانه و برخاسته از بصیرت متکی بر ایمان و اراده الهی ملت ایران در این صحنه ها، حماسه هایی ماندگار، الهام بخش و عبرت آموز خلق کرده است.

بدون شک سال 88، سال عبرت ها و درس های راهبردی در شناسایی فرصت ها، تهدیدها، ظرفیت ها و آسیب ها بود که نقش رهبری و حضور مقتدرانه و بابصیرت مردم در شناخت فرصت ها و تهدید ها و خنثی کردن توطئه های دشمنان بسیار حیاتی و تأثیرگذار بود. اساسی ترین دلیل دشمنی غرب به محوریت امریکا با ایران ، نگرانی و هراس از قدرت الهام بخش و الگوسازی انقلاب اسلامی است.

حماسه 9 دی، روزی ماندگار در صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی است که اوج بصیرت،‌ اقتدار مردم در دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی و عظمت ملت ایران را بیش از پیش در نگاه جهانیان برجسته‌ کرد.

روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند با چشمانی باز هرگز فریب حیله‌ها و نیرنگ‌های دشمنان را نمی‌خورند. در این روز مردم ایران نشان دادند که با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنه‌گران به پا کرده‌اند هرگز، نه راه را گم می‌کنند و نه از تبعیت از ولی خود دست بر می‌دارند و روزی است که مردم مسلمان و انقلابی ایران نشان دادند که این جمله حضرت امام(ره) را که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت تان آسیب نرسد» به خوبی در عمل به آن معتقد و پایبند هستند.

اینجانبان ضمن گرامیداشت این حماسه عظیم، این روز را به همه مردم بصیر و ولایتمدار ایران اسلامی تبریک عرض نموده، توفیقات روز افزون ملت ایران را در سایه عنایات حضرت ولی عصر (عج) و تدابیر هوشمندانه مقام معظم رهبری از خداوند سبحان خواستاریم .

1400/10/08