دکتر نیکنام: دستاوردهای ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تداوم یابد
پیش از ظهر امروز مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با حضور دکتر محمد حسین نیکنام؛ مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد و دکتر سید محمد موسوی میرزایی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمدحسین نیکنام؛ مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دستاوردهای خوبی دارد که باید حفظ و ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه سلامت شامل حوزه های جسمی، روانی، اجتماعی است، افزود: بهره مندی از نظام شبکه بهداشت یکی از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی در حوزه سلامت است که در نوع خود در دنیا بی نظیر است و سواد سلامت مردم نیز مسئله مهمی است که کار را عمق می بخشد و آسان می کند.

مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: اهمیت دادن به عوامل اجتماعی بر سلامت موثر است چراکه سلامت بخشی از حوزه های بهداشت است و اگر سیستم بهداشت و درمان به شکل مطلوبی عمل کند فقط میتواند 25 درصد در ارتقای سلامت نقش ایفا کند و 75 درصد دیگر نیازمند مشارکت بخش های دیگر است.

دکتر نیکنام عنوان کرد: بهره گیری از ظرفیت خیران در حوزه سلامت بسیار مهم است که خوشبختانه خراسان جنوبی در این زمینه سوابق خوبی دارد لذا لازم است این ظرفیت حفظ و همچنان از وجود خیران استفاده شود و غافل نماند.

وی به هم مرز بودن خراسان جنوبی با کشور افغانستان اشاره کرد و گفت: اگر مبتکرانه به این جایگاه جغرافیایی توجه شود، فرصت خوبی برای خراسان جنوبی است‌ هرچند اتفاقاتی در این کشور افتاده و مشکلات در بحث مواد مخدر وجود دارد اما کشور مظلومی است و توجه به سلامت این کشور مهم است.

مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: باید نسبت به سلامت و بهداشت مرز و کشورهای همسایه افغانستان، پاکستان و عراق توجه داشت چراکه بسیاری از بیماری ها از جمله فلج اطفال و مالاریا از مرز و خارج کشور وارد می شود‌.

دکتر نیکنام تصریح کرد: سرمایه گذاری برای سلامت کشورهای همسایه، سرمایه گذاری برای سلامت کشور خود ما است.
جهت مشاهده خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.
1400/08/30