عهد و پیمان سرپرست دانشگاه برای صیانت از آرمان های انقلاب اسلامی ایران

مراسم عطر وصال و بزرگداشت 4 شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با محوریت آیین تکریم و استقبال از خانواده شهید جهانگیر نقدی پور (شهید گمنام شناسایی شده) با حضور مسئولین ارشد استانی، دانشگاهیان و جمعی از مردم علاقمند به فرهنگ ایثار و شهادت در جوار گلزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سرپرست دانشگاه در این مراسم با بیان اینکه امروز میزبان پدر و مادر شهیدی هستیم که پس از 39 سال به وصال فرزندشان رسیدند گفت: بزرگترین ثروت یک خانواده داشتن فرزندان صالح و سالم است و بزرگترین ثروتی که یک انسان دارد و هیچ چیزی در برابر آن ارزش ندارند، نعمت حیات و زندگی است لذا امروز ما در خدمت خانواده شهیدی هستیم که بزرگترین ثروت‌شان را برای آرامش امروز ما تقدیم انقلاب و اسلام کرده‌اند.

دکتر سید محمد موسوی میرزایی با اظهار اینکه مشکلات نباید مانع خدمت شود افزود امروز در خدمت شهیدی هستیم که در سال‌های دفاع مقدس توانست در خاکریزهای جبهه با کمترین امکانات مقاومت کنند و امروزه به برکت این مجاهدت ها، شرایط بهتری داریم و اگر شهدا با کمترین سلاح در برابر دشمن ایستادند، ما الان قدرتمند و مجهز به سلاح های متعدد‌ علم و دانش هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر این شهدا در آن زمان که شاید امنیتی وجود نداشت، توانستند نهال جمهوری اسلامی را به ثمر برسانند امروز بهانه‌ای برای ما وجود ندارد زیرا هم سلاح، هم سنگر خوب و هم قدرت داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر اینکه با همه وجود تلاش خواهیم کرد نهالی که با زحمات این شهیدان عزیز به ثمر نشسته، بارور کنیم گفت: به عنوان نماینده نسل دوم و سوم انقلاب عهد می‌بندم با تمام قوا در شرایطی که قابل مقایسه با آن شرایط نیست این نهالی که بزرگ شده و به ثمر نشسته را به برکت خون شهیدان، دعای خیر صالحان و به مدد رهبر معظم انقلاب و یاری امام زمان (عج) پربار کنیم.

دکتر موسوی میرزایی خطاب به خانواده شهید "جهانگیر نقدی‌پور" گفت: مردم خراسان جنوبی قدردان زحمات شما و اندوخته‌ای هستند که تقدیم انقلاب و اسلام کرده‌اید.

وی با اظهار اینکه امروز همه ما وامدار خون شهدا هستیم زیرا آنان نهایت ثروت‌شان را تقدیم اسلام و انقلاب کردند و از این‌رو هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری وجود ندارد افزود: مردم قدرشناس بیرجند امروز آمده‌اند به مادر شهید بگویند که ما زحمات فرزند شهید شما را فراموش نکرده‌ایم.

مادر این شهید والامقام نیز ضمن تشکر از مردم خراسان جنوبی برای مهمان نوازی و استقبال بی نظیر آنان گفت: دوست دارم مادر تمام این جمعیت باشم و دستشان را می‌بوسم؛ تنها دعا کنید من هم شهید شده و به پسرم بپیوندم.

رونمایی از تمثال شهید "جهانگیر نقدی‌پور" و تقدیم این تمثال به پدر و مادر این شهید گرانقدر، روایتگری حمید جهانگیر فیض آبادی از رزمندگان و راویان هشت سال دفاع مقدس، مداحی رضا هامونی در وصف شهید نقدی پور و شهدای گمنام از دیگر برنامه های این مراسم بود.

جهت مشاهده خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.

1400/08/27