با حکم وزیر بهداشت؛ سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند منصوب شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سیدمحمد موسوی میرزائی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند منصوب کرد.
متن این پیام به شرح ذیل است:

خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و باتوجه به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرائی ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان"سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند" منصوب می‌شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمائید.
امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فساد ستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.

1400/08/26