مهندس شریف زاده/آخرین وضعیت بیماری کرونا در خراسان جنوبی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس شریف زاده دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خصوص آخرین تحلیل آماری بیماری کرونا تا پایان وقت اداری یکشنبه 2 آذر ماه در خراسان جنوبی گفت: تعداد کل آزمایشات انجام شده در سطح استان 27804 نمونه است که از این تعداد 11702 نمونه مثبت بوده است. در 24 ساعت گذشته 122 نمونه انجام شده که از این تعداد 68 نمونه شامل 39 بیمار بستری و 29 بیمار سرپایی تست تشخیصی آنها مثبت بوده است.از این تعداد 19 مورد مربوط به طبس، 2 مورد سرایان، 16 مورد بیرجند، 10 مورد قاین، 11مورد نهبندان، 8 مورد درمیان، 1 مورد سربیشه و یک مورد خوسف گزارش شده است.

دبیر ستاد دانشگاه پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در ادامه افزود: متاسفانه در 24 ساعت گذشته 6 مورد فوت جدیدداشتیم، که تعداد کل موارد مرگ به عدد 542 افزایش یافت.تعداد موارد بستری در بیمارستان ها به دلیل عفونت حاد تنفسی 375 نفر  که از این تعداد 239 نفر دارای تست کرونا مثبت هستند. 51 نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند که متاسفانه حال عمومی 22 نفر نامساعد است.
مهندس شریف زاده یادآور شد: میزان بروز تجمعی در سطح استان 1416 در صد هزار نفر جمعیت افزایش پیدا کرد و  خوشبختانه بروز موارد جدید به عدد 8/2 در صد هزار نفر جمعیت کاهش پیدا کرد که نسبت به هفته های گذشته بروز موارد جدید نسبت به شاخص کشوری پایین تر بوده است. نسبت مرگ و میر همچنان در عدد 4/6 ثابت است. و شاخص نمونه گیری 33/6 در هزار نفر جمعیت افزایش یافت.42/1 از نمونه ها تست کرونا مثبت داشتند. از لحاظ رتبه بندی همچنان شهرستان های طبس، بشرویه، سرایان و بیرجند در رتبه اول تا چهارم قرار دارند. و شهرستان های سربیشه،خوسف و نهبندان هم در رتبه نهم، دهم و یازدهم قرار دارند.
1399/09/03