سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاین منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر عباس حمیدی راد را به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاین منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر عباس حمیدی رادآمده است:

احتراماً نظر به حسن سابقه و شایستگی جنابعالی، بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قاین» منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره‌گیری بهینه از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه، مسئولین ارشد شهرستان، در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخصهای بهداشتی، درمانی موفق و مؤید باشید.

1399/08/03