اولین جشنواره ورزشی مجازی دانشگاهیان علوم پزشکی بیرجند برگزار می شود
اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در نظر دارد، به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش اولین جشنواره ورزشی مجازی در رشته های طناب زنی، شنا سوئدی،هولاهوپ ودراز ونشست را برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه دکتر جوادی معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه ضمن تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش گفت: درایام شیوع بیماری کرونا نباید ورزش و نشاط روحی جامعه به فراموشی سپرده شود. به خصوص در ایام شیوع بیماری کرونا، ورزش در خانه یکی از راههای تقویت سیستم ایمنی بدن در جهت مقابله با این بیماری، خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در ادامه از برگزاری اولین جشنواره ورزشی مجازی خبر داد و گفت : اداره تربیت بدنی معاونت فرهنگی ودانشجویی دانشگاه در ایام شیوع بیماری کرونا، اقدام به فعالیت ها ومسابقات ورزشی مجازی متعددی نموده است و در نظر دارد به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش، اولین جشنواره ورزشی مجازی در رشته های طناب زنی، شنا سوئدی،هولاهوپ ودراز ونشست را برگزار کند.

وی افزود: کلیه دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند می توانند در رشته های مورد نظر شرکت وکلیپ های خود را ازتاریخ 27مهر لغایت 7 آبانماه از طریق فضای مجازی به شماره های 09301324008 ویژه بانوان و شماره 09028131370 ویژه آقایان ارسال نمایند.

دکتر جوادی در پایان یادآور شد: علاقه مندان آیین نامه این جشنواره را مطالعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره32395311تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت آیین نامه جشنواره اینجا کلیک نمایید.

1399/07/27