نتایج نظام رتبه بندی جهانی وبومتریکس دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ماه جولای 2020 اعلام شد

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، براساس نتایج جدید نظام رتبه بندی جهانی وبومتریکس، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در ماه جولای نسبت به ماه ژانویه سال میلادی 2020 با هفت درصد رشد، رتبه 21 را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور کسب نموده است.

دکتر بیدختی در ادامه افزود: نظام رتبه بندی جهانی Webometrics به ارزیابی حضور پژوهشی و آموزشی دانشگاه‌ها در وب از طریق وب سایت‌‌های دانشگاهی آنان می‌پردازد. براین اساس وب سایت دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی براساس 4 شاخص: تعداد صفحات وب دانشگاه در گوگل، تعداد ارجاع یا لینک‌های برقرارشده از سایر سایت‌ها به سایت دانشگاه، تعداد استنادات 110 نویسنده پُراستناد دانشگاه درGoogle Scholar و تعداد مقالات کیفی دانشگاه در بین 10% مقالات پُراستناد موضوع مربوطه، ارزیابی و رتبه‌بندی می‌‌شوند.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه در ادامه تصریح کرد: نتایج اخیر که در آدرس http://www.webometrics.info موجود است، رتبه‌ 67 دانشگاه علوم پزشکی کشور در این نظام رتبه‌بندی را مشخص نموده است. براساس این رتبه بندی، سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهیدبهشتی و مشهد به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم کشوری را در گروه علوم پزشکی کسب نموده‌اند. همچنین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در نتایج جدید رتبه بندی جهانی Webometrics در ماه جولای 2020، رتبه 21 کشوری را کسب کرده است که این دانشگاه در رتبه بندی Webometrics دوره قبل در ماه ژانویه 2020 میلادی، دارای رتبه 23 بوده که ارتقاء رتبه این دانشگاه را نسبت به دوره قبل نشان می دهد .

1399/05/19

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24