وبینار آموزشی اخلاق در پژوهش توسط حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، وبینار آموزشی اخلاق در پژوهش از ایده تا انتشار نتایج، در روز سه شنبه 21 مردادماه از ساعت 18 الی 20 توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه برگزار می گردد.
وی در در ادامه افزود: دکتر احسان شمسی گوشکی استادیار اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر کمیته ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی، مدرس این دوره آموزشی خواهد بود. لازم به ذکر است کلیه علاقمندان از سراسر کشور می توانند در این وبینار شرکت نمایند. همینطور برای افرادی که در وبینار ثبت نام کرده  و حضور دارند، گواهی صادر خواهد شد.گفتنی است علاقمندان شرکت در این وبینار می توانند از طریق لینک ذیل نسبت به تکمیل فرم الکترونیکی اقدام   و در وبینار ثبت نام نمایند. همچنین این وبینار برای اعضای محترم هیئت علمی امتیاز پژوهشی دارد.
دکتر بیدختی در پایان خاطر نشان کرد: لازم  است فرم به صورت فارسی و صحیح تکمیل شود زیرا صدور گواهی براساس اطلاعات مندرج در این فرم انجام خواهد شد و 24 ساعت قبل از شروع وبینار لینک ورود به سامانه وب کنفرانس از طریق پیامک به افرادی که ثبت نام کرده اند اطلاع رسانی خواهد شد.

ثبت نام در وبینار اخلاق در پژوهش

1399/05/12