مسئول کمیته آموزش و ارتقا سلامت ستاد دانشگاهی منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمد رضا میری به عنوان مسئول کمیته آموزش و ارتقاء سلامت ستاد دانشگاهی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر محمد رضا میری را به عنوان مسئول کمیته آموزش و ارتقاء سلامت ستاد دانشگاهیمنصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر محمد رضا میری آمده است:

احتراماً نظر به اهمیت مقوله اطلاع رسانی مناسب و علمی در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا ویروس و به استناد مصوبه ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس، با توجه به شایستگی و تجارب علمی جنابعالی بعنوان «مسئول کمیته آموزش و ارتقاء سلامت ستاد دانشگاهی» منصوب می گردید.

امید است با همکاری اعضاء محترم هیئت علمی گروه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت دانشکده و استفاده از پتانسیل نیروهای بهداشت و درمان و سایر اعضاء کمیته در تولید محتوای مناسب گام بردارید.

توفیقات روزافزون شما را از خداوند متعال مسئلت می نمایم.

1399/05/06

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24