بیش از 900 نفر از سراسر کشور در وبینار آموزشی رایگان Mendeley شرکت کردند

به گزارش مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه، وبینار آموزشی Mendeley روز سه شنبه 99/04/10 توسط حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا - نماینده رسمی ناشر الزویر در ایران - به مدت دو ساعت برگزار شد. پس از اطلاع رسانی این وبینار در سطح کشور، تعداد 1156 نفر ثبت نام کردند که شامل 285 عضو هیئت علمی، 520 دانشجو، 307 کارمند و 45 نفر سایر افراد بودند. از نظر وابستگی سازمانی 158 نفر از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، 631 نفر از سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور، 236 نفر از دانشگاه های وزارت علوم تحقیقات و فناوری و 132 نفر نیز از سایر دانشگاه ها و سازمانها در این وبینار ثبت نام کردند.
دکتر بیدختی در ادامه افزود: وبینار آموزشی Mendeley با تدریس آقای حسین اعظمی، مدیر آموزش نماینده الزویر در ایران در بستر دو سامانه وب کنفرانس و پخش زنده از مرکز خدمات اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ارائه شد و بیش از 900 نفر از سراسر کشور در این وبینار شرکت کردند. (سامانه پخش زنده مدیریت اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه بیش از 10000 اتصال به سامانه را در طول دو ساعت برگزاری وبینار، ثبت کرده است)

ضمناً حدود 870 نفر در نظرسنجی وبینار شرکت کردند که در مجموع بیش از 92 درصد، از کیفیت وبینار آموزشی مندلی رضایت داشتند:
 گزارش کامل نظرسنجی وبینار آموزشی مندلی را می توانید از اینجا دریافت نمایید.

مدیر اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه اعلام کرد: برای کلیه شرکت کنندگانی که درخواست صدور گواهی داشتند از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گواهی حضور در وبینار صادر شده که پس از بارگذاری در وب سایت مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه نحوه دریافت آن از طریق پیامک اطلاع رسانی خواهد شد.
ضمنا ویدئوی کامل این وبینار نیز درحال آماده سازی است و پس از بارگذاری در کتابخانه دیجیتال دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، لینک دسترسی به این محتوای چند رسانه ای نیز به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد. تعدادی از سوالات شرکت کنندگان که به دلیل محدودیت وقت در زمان وبینار پاسخ داده نشد در اختیار مدرس دوره قرار داده شد و طبق نظر ایشان شرکت کنندگان محترم می توانند پاسخ سوالات را با مشاهده مجدد ویدئوی وبینار دریافت نمایند.

1399/04/14

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/21