با حکم رئیس دانشگاه، سرپرست مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه؛ "دکتر جواد قدوسی نژاد" به عنوان "سرپرست مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه" منصوب شد.
متن حکم به شرح ذیل می باشد:

با سلام؛

احتراماً بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و پشتکار جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان «سرپرست مدیریت بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه»منصوب می گردید تا برابر ضوابط و مقررات با رعایت موازین شرعی و قانونی زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید. امید است با اتکال به خداوند متعال و رعایت اصول قانونمداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در اجرای قوانین و مقررات، ارتقاء سلامت نظام اداری و ارائه راهکار در جهت بهبود فرآیندهای سازمانی و رفع موانع و مشکلات و همچنین ارتقاء پاسخگویی به مراجعین موفق و مؤید باشید.

دکتر محمد دهقانی

1399/03/27
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24