اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه در سالجاری برگزار شد
اولین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در سالجاری به ریاست رییس دانشگاه روز چهارشنبه 99/03/21 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ مدیر امور فرهنگی و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه در این خصوص گفت: هدف از برگزاری این جلسه بررسی مهمترین برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر و همچنین برنامه های ابلاغی از سوی وزارتخانه در سالجاری بود
دکتر جواد قدوسی نژاد افزود:برنامه ریزی برای بازدیدهای دوره ای و فعالیت کمیته ها ، برگزاری کارگاهها و نمایشگاهها  والزاماتی که برای دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیآت علمی در خصوص فریضه امر به معروف و نهی از منکر می باشد از جمله اهداف دیگر این جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر می باشد.
وی خاطر نشان کرد:اعضای این جلسه همچنین بر حساسیت بیش از پیش کمیته ها در شهرستانها و بیمارستانها در خصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر تاکید و به تشریح مهمترین برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در سال جدید پرداختند.

1399/03/22
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24