نشست هفتگی قرآن با تفسیر آیاتی از سوره روم در دانشگاه برگزارشد/
محفل  هفتگی انس و تفسیر قران کریم در محل مسجد گمنام دانشگاه برگزار شد و در پایان این نشست هفتگی و به رسم هرهفته مراسم ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه انجام شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  در این نشست سرپرست معاونت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به آیات 20تا 25 سوره روم اظهارداشت: کلماتی که در این آیات به صورت مشترک مشاهده می شود کلمه ( من آیاته) می باشد که نشانگر نشانه های خداست و بر اساس آموزه های دینی و اسلامی راه رسیدن به سعادت و کمال، اعتقاد صالح است.

حجت الاسلام سید حسین عبادی افزود: شعار پیامبر اسلام (ص) در زمان رسالتش این بود که می فرمود بگویید خدایی جز خدای یگانه نیست تا رستگار شوید. و همچنین حضرت صالح به قوم ثمود فرمود: ای قوم خدای متعال را عبادت کنید که شما هیچ پروردگاری غیر از خداوند ندارید .
وی با اظهار اینکه راه و قدم اول در سعادت و رستگاری اعتقاد صحیح است یعنی اینکه انسان به خدای بزرگ اعتقاد داشته باشد خاطرنشان کرد:اگر می خواهید خدا را بشناسید، خیلی برهان فلسفی نیاز نیست و خدا شناسی و اعتقاد به خدای متعال با عقل، تدبر و تفکر در همین عالم هستی برای انسان بدست می آید.
حجت الاسلام عبادی با بیان اینکه هر محصول تولیدی که دقیق تر، ظریف تر، علمی تر باشد، خالق آن هم موجود حکیم تر، عاقل تر، مدبر و داناتر است گفت: در قرآن بسیار می بینیم که دستورداده شده است که در همین عالم هستی تفکرشود و این آیات سوره روم قابل تدبر است که انسان بدان فکرکند تا از حالت عادی و تکرار  روزمره گی خارج شود .

1398/12/05