تعطیلی دانشگاه مختص کلاس ها و کارآموزی است/ سایر فعالیت ها و خدمات اداری دانشگاه دایر است
به دنبال انتشار اطلاعیه استانداری مبنی بر تعطیلی دانشگاه ها از فردا دوشنبه 5 اسفندماه لغایت پایان هفته، اعلام می گردد، این تعطیلی مختص کلاس های اموزشی و کارآموزی ها( بجز دانشجویان اینترن و دستیار تخصصی) بوده و سایر فعالیت ها و خدمات اداری دانشگاه کماکان دایر است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی تعطیلی مدارس و دانشگاه های استان بر حسب دستور استانداری به جهت افزایش ضریب اقدامات پیشگیرانه در زمینه شیوع ویروس کرونا، به اطلاع می رساند که این تعطیلی صرفاً به کلاس های آموزشی و کارآموزی اختصاص داشته و برنامه های اداری و اجرایی دانشگاه دایر است، بر این اساس همکاران دانشگاه، همانند سایر دستگاه های اجرایی مشمول این تعطیلی نیستند.
گفتنی است مرخصی کلیه همکاران در تمام سطوح تا اطلاع ثانوی لغو می باشد.

1398/12/04