راه اندازی بخش ایزوله منفی برای مقابله احتمالی با کرونا در بیمارستان ولیعصر

رئیس دانشگاه از بخش ایزوله منفی که در مرکز آموزشی درمانی ولیعصر(عج) برای مقابله احتمالی با کرونا راه اندازی شده است بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی در این بازدید گفت: بیمارستان ولی عصر(عج) به عنوان مرکز اصلی بستری در خصوص بیماران مشکوک به ویروس کرونا انتخاب شده است
وی با بیان اینکه بخش عفونی این بیمارستان دارای ایزوله تنفسی است و دستگاهی از قبل نصب گردیده که تهویه وفشار منفی را ایجادمیکند خاطرنشان کرد: در مجاورت این بخش فضایی با ظرفیت 50 تخت  آماده شده تا  درصورت نیاز بتوان ازآن استفاده نمود .
 دکتر دهقانی در خصوص آزمایشگاه این بخش نیز اظهارداشت: فضایی در نظر گرفته شده که آزمایش ویروسی شناسی راه اندازی شود تا آزمایشات مربوط به کرونا در این محل انجام و نیاز به ارسال نمونه به سایر آزمایشگاههای کشور نباشد.

1398/12/04