دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند
۱۴۰۰ يکشنبه ۱۴ آذر
رئیس دانشگاه از تزریق واکسن برکت برای افراد بالای 18 سال خبر داد//به زودی تزریق دز سوم واکسن برای پرسنل حوزه سلامت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه از عدم محدودیت تزریق واکسن برکت برای هم استانی های عزیز خبر داد و گفت: با توجه به استقبال مردم عزیز از واکسن ایرانی برکت، محدودیت تزریق دز اول برای افراد بالای 18 سال برداشته خواهد شد و کسانی که دز اول واکسن را تزریق نکردند میتوانند به مراکز تجمیعی جهت تزریق مراجعه کنند.

رئیس دانشگاه در ادامه افزود:واکسن کوو پارس هم به سبد واکسیناسیون ما اضافه خواهد شد و افراد متقاضی میتوانند از این نوع واکسن هم به عنوان واکسن ایرانی استفاده کنند تا ان شاءلله بتوانیم پوشش واکسیناسیون را هر چه سریع تر در استان کامل کنیم.

دکتر دهقانی در پایان با بیان اینکه به زودی دز سوم واکسن برای پرسنل حوزه سلامت تزریق خواهد شد خاطر نشان کرد: ان شاءلله به زودی تزریق دز سوم یا بوستر برای پرسنل حوزه سلامت که مستقیما درگیر بیماری کرونا هستند شروع خواهد شد تا ان شاءلله از نیروهای تخصصی خودمان در این حوزه بتوانیم محافظت و مراقبت بیشتری را انجام دهیم.

جهت مشاهده خبر در وبدا وزارت بهداشت اینجا کلیک نمائید.
1400/07/18