كميته pms
نحوه اجرای طرح pms

کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی و بهداشتی و آرایشی در ابتدای طرح نسبت به انتخاب برند از انواع مواد غذایی اعلامی از سازمان غذا ودارو با توجه به شاخصهایی از قبیل گستردگی مصرف محصول ، مخاطرات از نظر ایمنی ، کیفیت، سبد خانوار بودن ، وجود استانداردهای لازم ، مخاطره از نظر تقلبات محصول و... اقدام ودر 2 مرحله از شهرستانهای سطح استان به تعداد تعیین شده نمونه برداری انجام دادند.

این نمونه ها توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی معاونت مورد آزمون و در کمیته های کارشناسی pms مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد و محصولاتی که با استاندارد ملی مطابقت ندارند به کمیته کشوری طرح و دانشگاه ناظر بر کارخانه تولیدی جهت بررسی و اقدام لازم اعلام می گردد.

در سال 1392 تعداد 21 ماده غذایی در طرح کشوری pms مورد بررسی قرار می گیرند که از این تعداد 14 مورد توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند انجام می شود.

اجرای این طرح از مهر ماه 1392 آغاز شده و بر اساس آئین نامه ابلاغی تا پایان سال 1392 ادامه دارد و نتایج آن بعد از پایش طرح توسط سازمان غذا و دارو منتشز خواهد شد.

اعضای کمیته استانی طرح pms

1- 1-دکتر زهرا کیانی معاون غذا و دارو دانشگاه رئیس کمیته

2- مهندس راضیه کفایی مدیریت نظارت بر مواد غذایی عضو کمیته

3- مهندس زهره کامیار  آزمایشگاه کنترل مواد غذایی عضو کمیته

4- مهندس روشنک در میانی کارشناس مدیریت نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی  رابط کمیته

5- مهندس امیر حجت طوفانی نژاد کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی عضو کمیته

6- مهندس زینب طوری کارشناس IT

 
تاریخ به روز رسانی:
1400/12/22
تعداد بازدید:
3811
امتیازدهی
میانگین امتیازها:3 تعداد کل امتیازها:2
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal