دومین جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان
دومین جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان سربیشه برگزار گردید.

بنا به گزارش روابط عمومی : دومین جلسه خانه مشارکت مردم در سلامت با حضور  آقای حسینی ،  رئیس خانه مشارکت استان ، دکتر حاجی آبادی ،  دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه ، امام جمعه شهر سربیشه ، سرپرست شبکه بهداشت و درمان و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد شهرستان در روز چهارشنبه  99/6/26 در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید. در ابتدا دکتر بیازی ضمن عرض خیرمقدم به مدعوین ، هدف از تشکیل جلسه را بیان نمود و سپس دکتر حاجی آبادی توضیخاتی در خصوص اهداف، مفاهیم و مبانی استقرار برنامه خانه مشارکت ارائه داد . در ادامه پس از معرفی نمایندگان ، سه نفر به عنوان کاندید ریاست خانه مشارکت اعلام آمادگی نمودند که پس از رای گیری، آقای محمد رضا عابدینی به عنوان رئیس و حجت الاسلام و المسلمین صفری به عنوان نایب رئیس خانه مشارکت در سلامت مردم شهرستان انتخاب شدند .

شبکه بهداشت و درمان سربیشه
1399/06/27

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24