برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در شبکه بهداشت و درمان سربیشه
ریاست دانشگاه علوم پزشکی که به منظور برگزاری جلسه هیئت رئیسه دانشگاه  به سربیشه سفر کرد ، از بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) ، بازدید نمود .

بنا به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سربیشه ، جلسه هیئت رئیسه دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 99/06/25  با حضور اعضاء ، امام جمعه ، معاونین فرماندار و سایر مسئولین شهرستان  به منظور بررسی مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان و تصمیم گیری در خصوص تکمیل ، تجهیز و راه اندازی پروژه های مصوب در سالن اجتماعات شبکه ، برگزار گردید.

در ابتدا سرپرست شبکه ضمن قدر دانی از حضور هیئت رئیسه و سایر مدعوین ، گزارشی در خصوص وضعیت کرونا در شهرستان و عملکرد واحد های ستادی در مقابله با آن و همچنین گزارش اقدامات شبکه در حوزه بهداشت و درمان طی سال های اخیر ارائه داد و در پایان با مطرح نمودن مشکلات  ، از هیئت رئیسه تقاضای مساعدت و ارائه راهکار نمود .

در ادامه معاونین توسعه ، درمان و غذا و دارو دانشگاه،  نیز ضمن پاسخگویی و تشریح اقدامات انجام شده حوزه خود  در  جهت مرتفع نمودن مشکلات ، در خصوص رفع کمبودهاو مسائل موجود نیز قول  همکاری و مساعدت دادند.

ریاست دانشگاه نیز ، ضمن قدردانی از تلاش مجاهد گونه کادر بهداشت و درمان در مبارزه با ویروس کرونا ، آخرین وضعیت کرونا ، میزان شیوع و نحوه کنترل ویروس در استان  را مطرح نمود و گفت : با همراهی مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی توانسته ایم تا حدودی بیماری کرونا را مهار کنیم و در سطح ملی نیز ، در مقایسه با کشورهای توسعه یافته عملکرد قابل قبولی داشته ایم . دکتر دهقانی ، ابراز امیدواری نمود با  حفظ همدلی و وحدت رویه در کنار تمام مشکلات و سختی هایی که وجود دارد ، بتوانیم پروژه های عمرانی ، تاسیساتی و  سایر برنامه هایی که از قبل برنامه ریزی شده را به سرانجام برسانیم .

شبکه بهداشت و درمان سربیشه
1399/06/26

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24