جلسه مدیران حوزه معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

در جلسه مدیران حوزه معاونت تحقیقات و فناوری که در روز شنبه مورخ 99/4/14 در محل اتاق شورای معاونت تحقیقات برگزار گردید، مسئول امور مالی معاونت جناب آقای اسلامی پور تعدادی از بندهای بودجه مرتبط با پژوهش را مطرح نمود.

در ادامه جلسه مقررگردید :

الف) آقای افکار شنبه مورخ 99/4/21 در جلسه مدیران حوزه، سایت های ساطع و ست آپ را برای مدیران حوزه معرفی نمایند.

ب) سپس اطلاع رسانی لازم به اعضای هیأت علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی در مورد استفاده از اعتبارات سایر سازمانها جهت اجرای پایان نامه ها صورت گیرد.

ج) جلسه ای با حضور مدیران حوزه و آقای حسینی رئیس مجمع خیرین سلامت درخصوص امکان استفاده از پتانسیل خیرین سلامت و مجمع بیرجندیهای مقیم مشهد و تهران و خارج از کشور برگزار گردد.

معاونت تحقیقات و فنآوری
1399/04/18

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/21