دومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی

برابر اعلام معاونت تحقیقات وفناوری وزارت متبوع با توجه به برگزاری دومین رویداد ملی ایده‌بازار فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی، شوینده و سلولزی، مهلت ارسال طرح‌ها و ایده‌های فناوران تا پایان اسفندماه 1398 تمدید گردیده است. دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با هدف حل چالش‌ها و نیازهای صنعت کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری‌های نوآورانه و بهره‌برداری شرکت‌ها و فعالین صنایع کشور از این فناوری‌ها اقدام به برگزاری این رویداد نموده است. محورهای دریافت طرح، ایده و محصول در این رویداد عبارتند از:

1. مواداولیه            2. فرمولاسیون     3. تکنولوژی          4. ماشین آلات( ساخت ، کنترل،بسته بندی)

5.بسته بندی        6.لجستیک           7. بازاریابی            8.فناوری های دیجیتال                      9.خدمات

فناوران محترم می‌بایست مشخصات طرح، ایده یا محصول خود را حداکثر تا پایان اسفندماه 1398 از طریق تارنمای رویداد به نشانیwww.cosmetic.ideasbazaar.ir ارسال نمایند.

در صورت وجود هرگونه ابهام و یا پرسش، با دفتر ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به شماره تلفن 66175937-021 تماس حاصل فرمایید.

معاونت تحقیقات و فنآوری
1398/12/03

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/21