برگزاري چهارمين جلسه كميته فرهنگي ورزشي ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه
برگزاري چهارمين جلسه كميته فرهنگي ورزشي ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه"" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">
چهارمين جلسه كميته فرهنگي ورزشي ستاد شاهد و امور ايثارگران دانشگاه پيرامون نحوه برگزاري مراسم يادواره شهداي گمنام دانشگاه و مراسم روز شهدا برگزار گرديد.

طبق اطلاع قبلي جلسه رأس ساعت 12:30 دقيقه در محل اتاق دكتر دستجردي با حضور اكثريت اعضا برگزار شد. ابتداي جلسه دكتر محمد ابراهيم عبدالرزاق نژاد مشاور رئيس دانشگاه و مسئول هماهنگي امور ايثارگران ضمن عرض خير مقدم از كليه اعضا بابت تشكيل و حضور در جلسه تشكر و قدرداني نمود و هدف از برگزاري اين جلسات را همفكري، مشورت و استفاده از نظرات جمع در جهت بهتر برگزاري مراسمات دانستند و دستور جلسه مبني بر علت عدم برگزاري مراسم يادواره شهداي گمنام دانشگاه كه در هفتمين جلسه شوراي فرهنگي دانشگاه مورخ 20/8/94 بر اساس پيشنهاد بسيج دانشجويي مصوب شده بود و همچنين چگونگي برگزاري مراسم روز شهدا در 22 اسفند ماه سال جاري را بيان نمود. در ادامه دكتر دستجردي معاون دانشجويي فرهنگي و رئيس كميته فرهنگي ايثارگران دانشگاه مطالبي را ايراد فرمودند.

حوزه رياست
1394/10/30