گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثاگر مورخه 1394/8/24
گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثاگر مورخه 1394/8/24"" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">

گردهمايي دانشجويان شاهد و ايثاگر دانشگاه علوم پزشكي بيرجند با دعوت ستاد شاهد و ايثاگران دانشگاه در مورخه 24/8/94 با حضور اكثريت قريب به اتفاق دانشجويان شاهد و ايثارگر در محل سالن فجر برگزار گرديد. در اين جلسه كه با حضور رياست محترم دانشگاه ، معاونين محترم آموزش ، تحقيقات و فناوري ، فرهنگي دانشجويي و مدير كل محترم بنياد شهيد و امور ايثارگران استان خراسان جنوبي و اساتيد محترم مشاور دانشجويان برگزار شد از 11 نفر دانشجويان ممتاز شاهد و ايثارگر كه معدل بالاي 18 در نيمسال اول و دوم سال تحصيلي 93-94 را كسب نموده اند و نيز 13 نفر از دانشجوياني كه بيش از 2نمره ارتقاء معدل نسبت به نيمسال قبل داشته اند، تقدير بعمل آمد. در پايان مراسم، مدعوين و دانشجويان شام را در مهمانسراي جهانگردي به ميزباني ستاد شاهد و ايثارگران دانشگاه صرف نمودند.

حوزه رياست
1394/08/26