برگزاري يادواره شهيد دكتر سيد احمد رحيمي
برگزاري يادواره شهيد دكتر سيد احمد رحيمي"" class = "b1 file1 shownews5file1 img-responsive pull-lg-right pull-md-right pull-sm-right pull-xs-none">
يادواره شهيد دكتر سيد احمد رحيمي با همكاري معاونت فرهنگي دانشجويي، بسيج دانشجويي و ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه در مورخه 98/2/11 برگزار شد.

يادواره شهيد دكتر سيد احمد رحيمي با همكاري معاونت فرهنگي دانشجويي، بسيج دانشجويي و ستاد شاهد و ايثارگر دانشگاه در مورخه 98/2/11 در سالن شهيد رحيمي دانشگاه با حضور مادر معزز شهيدين رحيمي و مسئولين و دانشجويان برگزار شد. سخنران اين جلسه سردار قاسمي فرمانده محترم تيپ انصار الرضا (ع) بود و كليپ سخنراني هاي شهيد بر معنويت جلسه افزود.

شهيد سيد احمد رحيمي از دانشجويان پيرو خط امام (دانشجوي رشته پزشكي دانشگاه تهران) و جزو فرماندهان سپاه بود كه اخلاص و بينش عميق و ولايتمداري او در سخنراني ها و رفتارش بر همگان مشخص بود. اين شهيد در سال 62 در عمليات والفجر يك در حاليكه لباس بسيجي پوشيده بود به درجه رفيع شهادت نائل آمد و برادرش (عليرضا) دو سال بعد نيز به شهادت رسيد. روحشان شاد و يادشان گرامي باد.

حوزه رياست
1398/02/15