دبیر ستاد ازدواج دانشجویی کشور مطرح کرد: «ماه عاشقی» میزبان دانشجویان متاهل و مجرد در ایام ماه مبارک رمضان

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، مهدی غلامی‌مقدم دبیر ستاد ازدواج دانشجویی کشور با اشاره به اجرای موفق ویژه‌برنامه نوروزی «پیک عاشقی» در ایام کرونا اظهار کرد: با توجه به استقبال بالای زوجین از این ویژه‌برنامه و تداوم شرایط خاص بهداشتی کشور، ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان نیز به‌صورت مجازی اجرا خواهد شد.

وی درباره بازخوردها و نظرات دریافتی از مخاطبان «پیک عاشقی» گفت: غنا و کاربردی بودن محتوای تولید شده در این ویژه‌برنامه که حاصل بررسی‌های تخصصی هیئت اندیشه‌ورز ستاد ازدواج دانشجویی بود سبب اعلام رضایت و استقبال بالای زوجین شد به‌گونه‌ای که مهلت شرکت در مسابقات و جوایز افزایش یافت.

دبیر ستاد ازدواج دانشجویی بیان کرد: ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان با عنوان «ماه عاشقی» و با نگاه تخصصی اما در گستره وسیع‌تر از «پیک عاشقی» برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مجرد و متاهل سراسر کشور‌ در دهه 90 برنامه‌ریزی شده است.

غلامی‌مقدم تصریح کرد: ویژه‌برنامه ماه عاشقی در بخش متاهلین دارای چهار مسابقه «یار مهربان»، «آوای کتاب»، «قاب ماندگار» و «آیه‌های زندگی» است و در بخش مجردین علا‌ه‌بر این چهار مسابقه، مسابقه «الفبای ما شدن» را نیز شامل می‌شود.

وی با اشاره به جوایز ارزنده نقدی و غیرنقدی پیش‌بینی شده برای برندگان ماه عاشقی، خاطرنشان کرد: این ویژه برنامه از ابتدا تا انتهای ماه مبارک رمضان برگزار می شود.

****  جهت مشاهده آیین نامه متاهلین کلیک نمائید  ****

****  جهت مشاهده آیین نامه مجردین کلیک نمائید   ****

جهت دانلود اپلیکشن باشگاه ازدواج اینجا کلیک نمائید .

جهت مشاهده اطلاعات بیشتر و ثبت نام اینجا کلیک نمائید.

نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
1399/02/08