با حکم وزیر بهداشت؛ دکتر عابدی نماینده کلان منطقه نه در کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماری های عفونی بخصوص کرونا ویروس شد.

طی حکمی از سوی مقام عالی وزارت بهداشت، عضو هیات علمی دانشگاه و متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بعنوان نماینده کلان منطقه نه در کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماری های عفونی بخصوص کرونا ویروس ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه، در حکم دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، خطاب به دکتر فرشید عابدی آمده است:

به منظور تبادل نظر و تحلیل یافته های میدانی در مناطق مختلف کشور و ارائه راه حل های استاندارد جهت مدیریت مقابله با بیماری کووید-19و به اشتراک گذاری تجربیات حاصله با توجه به تجربیات ارزنده جنابعالی بموجب این ابلاغ به عنوان نماینده کلان منطقه نه در کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماری های عفونی بخصوص کرونا ویروس ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب می شوید تا ضمن هماهنگی با کمیته قطب های دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور اقدامات لازم را جهت ارائه مشاوره علمی به دانشگاه ها و و دانشکده های علوم پزشکی بعمل آورید. توفیق جنابعالی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.

1399/04/21

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24