اطلاعیه مهلت ارسال آثار حجمی بیست وپنجمین جشنواره قرآن وعترت (هدهد)

به گزرش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی براساس اعلام دبیرخانه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، بخش های فناوری ، پژوهشی ، ادبی و هنری این جشنواره لازم است آثار حجمی خود را تا تاریخ 10 مهرماه براساس دستور العمل های اعلام شده در آیین نامه مربوطه ، به دبیرخانه جشنواره در دانشگاه تحویل نمایند. بدیهی است به آثاری که پس از تاریخ فوق تحویل داده شوند ترتیب اثر داده نخواهد شد. همچنین زمان و نحوه برگزاری سایر بخش ها به شرح جدول ذیل اعلام می گردد.

"جدول زمانبندی برگزاری مرحله دانشگاهی بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد"

نوع مسابقه

زمان برگزاری

عنوان رشته

بخش

مکان وجزئیات برگزاری آزمون متعاقبا اعلام خواهد شد.

دانشجویان:

غیرحضوری

22 مهرماه

احکام ، احادیث اهل بیت (ع)، نهج البلاغه ، سیره معصومین (علیهما السلام)،سبک زندگی ، نماز ، پرسمان معارفی ، حفظ موضوعی ، ترجمه و تفسیر قرآن ، صحیفه سجادیه

معارفی (کتبی)

کارکنان:

حضوری

قرعه های رشته های ترتیل و تحقیق در مورخه 8 مهرماه از طریق سایت اطلاع رسانی مفدا اعلام و ویدئو ها نهایتا تا تاریخ 11 مهرماه دریافت خواهد گردید.

ارسال ویدئو به دبیرخانه دانشگاه

8 تا 11 مهرماه

تحقیق ، ترتیل ، اذان ، دعا و مناجات خوانی ، ترجمه خوانی ، آیین سخنوری

آوایی

(شفاهی)

برادران : از ساعت 30/08تا 11 در محل مسجد دانشگاه

خواهران: از ساعت30/11 تا 14 در خوابگاه فاطمیه

حضوری

مهرماه

حفظ

آثار حجمی مانند نقاشی ، خوشنویسی ، منبت و معرق و تابلو فرش و سایر آثار به واحد قرآن و عترت دانشگاه (آقای شبانی)تحویل داده شود

تحویل اثر

مهلت دریافت آثار:

10مهرماه

رشته های مختلف بخش های پژوهشی ، فناوری ، هنری ، صنایع دستی و رشته های بخش ویژه

سایر بخش ها

شرکت کنندگان که رشته های آنان ذیل بند های 2 و3می باشد میبایست آثار خود را با کیفیت مطلوب ضبط نموده و فایل تصویری مربوطه را به آدرس r.shabani@bums.ac.ir و یا از طریق فضای مجازی به شماره 09222100645 ارسال نمایند.

همچنین میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد قرآن و عترت(آقای شبانی) به شماره 05632395332 تماس حاصل فرمائید.

1399/07/06

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24