سرپرست بیمارستان شهید چمران فردوس منصوب شد

با حکم رئیس دانشگاه، دکتر بابک ابراهیمی به عنوان «سرپرست بیمارستان شهید چمران فردوس» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محمد دهقانی رئیس دانشگاه، طی حکمی دکتر بابک ابراهیمی را به عنوان سرپرست بیمارستان شهید چمران فردوس منصوب کرد.

در متن حکم رئیس دانشگاه، خطاب به دکتر بابک ابراهیمی آمده است:

احتراماً؛ بنا به تصمیمات متخذه و نظر به تعهد و سوابق ارزنده جنابعالی و پیشنهاد معاونت محترم درمان دانشگاه بموجب این ابلاغ بعنوان «سرپرست بیمارستان شهید چمران فردوس» منصوب می گردید تا برابر مقررات زیر نظر اینجانب و با هماهنگی معاون محترم درمان دانشگاه انجام وظیفه نمایید.

امید است با اتکال به خداوند متعال در سایه توجهات حضرت ولیعصر (عج) با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی، منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در خدمت رسانی به مردم شریف شهرستان و ارتقاء کیفی و کمی سطح خدمات درمانی موفق و مؤید باشید.

1399/06/19

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24