برگزاری مسابقه الکترونیکی کتابخوانی هفته عفاف و حجاب ویژه بانوان

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) می فرمایند: کسى که سوره نور را بخواند (و محتواى آن را در زندگى خود پیاده کند) خداوند به عدد هر زن و مرد با ایمانى در گذشته و آینده ده حسنه به عنوان پاداش به او خواهد داد.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ؛ به مناسبت هفته عفاف و حجاب، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با همکاری دفتر امور بانوان، در نظر دارد مسابقه ی کتابخوانی با عنوان «تفسیر سوره نور» ویژه بانوان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار نماید.

لذا کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان ( دانشگاه علوم پزشکی) در سطح استان علاقه مند به  شرکت در مسابقه می توانند از تاریخ 1399/04/25 لغایت 1399/05/03 با مراجعه به لینک زیر و پرنمودن پاسخنامه الکترونیکی شرکت نمایند.

گفتنی است پس از پایان مهلت به قید قرعه به سه نفر از بانوان که پاسخ صحیح ارسال نمایند جوایزی از طرف نهاد رهبری اهدا خواهد شد.

لازم به ذکر است منبع سوالات کتاب تفسیر نور، سوره نور، نوشته حجت الاسلام محسن قرائتی می باشد که از طریق لینک زیر قابل دریافت می باشد. به دلیل توصیه به عفت و پاکدامنی که در این سوره آمده، در روایات متعددی به یادگیری و قرائت این سوره توسط زنان سفارش شده است.

جهت مشاهده سؤالات اینجا کلیک نمائید.

جهت مشاهده منبع سؤالات اینجا کلیک نمائید.

جهت پاسخ به سؤالات اینجا کلیک نمائید.
1399/04/24

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/21