آزمون فینال سی امین دوره فراگیران بهورزی مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان بیرجند برگزارشد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بیرجند آزمون فینال تئوری و عملی دوره 30 بهورزی در تاریخ 15 و 16 تیر ماه جاری برگزار گردید. در این آزمون تعداد 20 نفر فراگیر بهورزی خانم از شهرستان های بیرجند، نهبندان، سربیشه، درمیان و خوسف که از تیرماه 97 در مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت شهرستان بیرجند مشغول به تحصیل بودند، حضور داشتند.

یاری مسئول مرکزآموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت مرکز بهداشت شهرستان بیرجند در رابطه با  آزمون فینال تئوری وعملی 30 بهورزی گفت: آزمون مذکور در پایان تمام دوره های آموزش بهورزی با هدف سنجش میزان مهارت علمی و عملی بهورزان دانش آموز دربدو ورود به محیط کار برگزار می گردد وشرکت کنندگان پس از کسب حدنصاب نمره بر اساس آیین نامه بهورزی، از این مرکز فارغ التحصیل و برای انجام مراحل اداری اشتغال به عنوان بهورز در خانه های بهداشت شهرستان های مربوطه مشغول به کار می گردند .

وی با اشاره به سابقه مرکز آموزش بهورزی و بازآموزی برنامه های سلامت از ابتدای شکل گیری در سال 1357 گفت: این مرکز افتخار دارد از ابتدای تاسیس تاکنون تعداد 522 نفر به تفکیک 293 مرد و 229 زن در قالب 30 دوره آموزش بهورزی برای کل شهرستان های استان فارغ التحصیل نماید.

لازم به ذکر است در این آزمون ناظرین استانی و شهرستانی بر فرایند برگزاری آزمون نظارت داشتند و پس از اتمام آزمون پاسخنامه ها در حضور و با مشارکت ایشان تصحیح شد.

1399/04/17

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/05/21