مهندس شریف زاده:آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان/توصیه ها و هشدار ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مهندس غلامرضا شریف زاده دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خصوص آخرین وضعیت رنگ بندی خراسان جنوبی بر اساس اعلام وزارت بهداشت گفت: شهرستان های بیرجند و طبس در وضعیت قرمز یا به عبارتی در مناطق خیلی پر خطر، شهرستان های بشرویه، سربیشه، فردوس و قاین در منطقه ی نارنجی یا به عبارتی منطقه پر خطر، شهرستان های خوسف و زیرکوه در منطقه ی زرد و شهرستان های درمیان و سرایان در وضعیت سفید یا کم خطر قرار دارند.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا ویروس در خصوص توصیه ها و اقدامات لازم در مقابله با ویروس کرونا گفت: باتوجه به اطلاعات و رصد آمار ها در استان، حفظ فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک باید اولویت اول همه ی مردم قرار گیرد. همچنین مطالعاتی که توسط سازمان بهداشت جهانی انجام شده، نشان می دهد که استفاده از ماسک در مناطق تجمعی می تواند باعث کنترل اپیدمی کرونا شود.

مهندس شریف زاده در پایان خاطر نشان کرد: از هم استانی های عزیز تقاضا می شود با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک در مناطق تجمعی، سلامت خود و دیگران را حفظ کنند تا انشاءالله درآینده ای نزدیک شاهد از بین رفتن این ویروس منحوس از کشورمان باشیم.

1399/04/07

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/04/07