تشریح اقدامات معاونت درمان دانشگاه در مقابله با کرونا از زبان دکتر احمدی
نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون ارائه گزارش عملکرد معاونت درمان و پاسخگویی به سوالات خبرنگاران در محل سالن کنفرانس مرکز جامع بیماری های خاص برگزار شد و دکتر جلال احمدی معاون درمان دانشگاه در این نشست به تشریح اقدامات این معاونت در مقابله با کرونا پرداخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون درمان دانشگاه در این نشست با تاکید بر اینکه اقدامات جمهوری اسلامی ایران در امر مبارزه با کرونا بی نظیر بوده است و با اشاره به ابراز خرسندی مقام معظم رهبری از خدمات ایثارگرانه مدافعین سلامت در این مسیر گفت: طبق فرمایشات رهبری این جهاد عظیم باید روایت شود و تلاش ها و خدماتی که در مبارزه با کرونا انجام شده است تا ایران اسلامی آسیب نبیند، باید ثبت گردد.
دکتر جلال احمدی با گرامیداشت یاد و خاطره 110 شهید سلامت و ایثارگران سلامت در مقابله با کرونا، از حمایت های مسئولین ارشد استان، دستگاه های اجرایی، همراهی مردم و همکاری همه جانبه کادر حوزه بهداشت و درمان قدردانی کرد
وی خاطرنشان کرد:از ابتدای شیوع کرونا، بیمارستان‌های مشخصی در استان برای پذیرش و بستری بیماران کرونایی تعیین و جدا سازی بخش بیماران کرونایی از سایر بخش‌ها انجام شد تا روند رسیدگی به سایر بیماران در شرایط امن انجام شود.
معاون درمان دانشگاه ادامه داد:تشویق شرکت‌های بومی استان برای تهیه ماسک و گان، آمادگی بخش ایزوله تنفسی برای پذیرش بیماران با علائم تنفسی، جابجایی متخصصان داخلی بین شهر‌های استان برای رسیدگی بهتر به بیماران و افزودن دستگاه‌های تخصصی بویژه تنفسی از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی برای مدیریت کرونا و رسیدگی به بیماران از زمان شیوع کرونا تا کنون است.
دکتر احمدی افزود: تعیین فوکال پوینت علمی و اجرایی کرونا، برگزاری کارگاه آموزشی برای کارکنان شاغل در بیمارستان، آموزش همراهان بیمار، تهیه وسایل حفاظتی برای بیماران و پرسنل، جدسازی بخش ها و فضای اورژانس، علامت گذاری و نشان کردن مسیر انتقال بیمار از تریاژ از دیگر اقدامات انجام شده است.
وی با اعلام اینکه  در ایام کرونا سه میلیارد و 253 میلیون ریال توسط خیرین و سازمان های مردم نهاد به بیمارستان ها کمک شده است تصریح کرد: در سطح استان 300 تخت ویژه و 36 تخت آی سی یو برای بیماران کرونایی پیش بینی کرده‌ایم
معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه اعمال جراحی در هیچ ایامی  در بیمارستان ها تعطیل نشده است گفت: تأمین دو دستگاه پرتابل ایزوله تنفسی کمپانی فرانسه، دو دستگاه ضد عفونی سطوح برای استقرار در بیمارستان، تأمین دو دستگاه سی تی اسکن 16 اسلاید در شهرستان‌ها و تأمین 22 دستگاه اتوبایپت و دو دستگاه سونوگرافی پیشرفته در طبس را از دیگر اقدامات انجام شده است.
دکتر احمدی با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه ویروس شناسی در ابتدای اپیدمی کووید 19 در بیمارستان ولیعصر(عج) گفت: تاکنون شش هزار و 580 نمونه انجام شده که 787 مورد مثبت و مابقی منفی بوده است.
وی اظهار داشت: : جابجایی پرستاران پر خطر اعم از مادران باردار و شیرده، جداسازی وسایل فردی، تهیه مطالب آموزشی، لغو مرخصی‌ها، توزیع میان وعده به پرسنل و فعال کردن تایمکس کارتی از جمله دیگر اقدامات انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه با بیان اینکه ملاقات با بیماران ممنوع است، گفت: متأسفانه گاهی مردم این امر را فراموش کرده و در پشت درب بیمارستان‌ها تجمع می‌کنند که نیازمند توجه است
دکتر احمدی با اظهار اینکه در حال حاضر جز بخش اورژانس دندان پزشکی، بقیه بخش‌ها غیر فعال است گفت: ارائه خدمات تغذیه ای، تولید هود ایزوله، تهیه و توزیع فیلتر و تولید لباس سرهمی با کمک تولید کنندگان محلی  را می توان از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.
وی راه اندازی اتاقک شست و شوی آمبولانس، راه اندازی پایگاه مخصوص کرونا، برگزاری مانورهای مواجهه و برگزاری 10 جلسه آموزش ویدئوکنفرانس را از دیگر اقدامات شده در مقابله با کرونا دانست و گفت:پذیرش و مدیریت بیماران دیالیزی اورژانسی، راه اندازی واحد تریاژ در ورودی مرکز و غربالگری مراجعان و انجام آزمایش‌های اولیه در مرکز بیماران خاص هم از تمهیدات انجام شده برای بیماران خاص بوده است.
معاون درمان دانشگاه با اعلام اینکه تاکنون 15 نفر از بیماران خاص به کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد دو نفر فوت کرده‌اند گفت: طی این ایام سه هزار و 118 مادر باردار در بیمارستان‌های غیر ریفرال و چهار هزار و 429 نفر در بیمارستان‌های ریفرال تحت مراقبت بوده‌اند.
وی با تأکید بر جدی گرفتن کرونا گفت: این بیماری به اتمام نرسیده و دو شهرستان بیرجند و نهبندان هم اکنون در وضعیت قرمز قرار دارند.
1919
1399/03/20

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/04/07