صدور مجوز تولید ماسک n95 در استان
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با توجه به شیوع کرونا ویروس و به منظور انجام اقدامات مقابله ای و پیشگیرانه و با توجه به تفویض اختیار صورت گرفته از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو اولین مجوز تولید ماسک n95 در استان از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بیرجند صادر شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه در حاشیه بازدید از این کارگاه با بیان این خبر گفت: از زمان شیوع بیماری کرونا و با توجه به احساس مسئولیت اجتماعی مردم و بخش خصوصی برای ورود به عرصه تولید ملزومات پزشکی یکی از تولید کنندگان ماسک استان اقدام به تولید ماسک n95 نمود که مورد تایید کارشناسان واحد ملزومات و تجهیزات این معاونت قرار گرفت و موفق به اخذ مجوزتولید شد.

دکتر غلامرضا آهنی افزود: این کارگاه تولیدی واقع در شهر بیرجند روزانه حدود 300 عدد ماسک n95 تولید و جهت عرضه به مراکز درمانی به معاونت غذا و دارو دانشگاه تحویل خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: این کارگاه همچنین مجوز تولید گان جراح و لباس کاور آل را از معاونت غذا ودارو اخذ نموده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه ادامه داد: در زمینه تولید ماسک سه لایه نیز تاکنون چندین مورد مراجعه و ارسال نمونه محصول برای این معاونت داشته ایم که تعداد زیادی از آنها حداقل استانداردهای لازم را نداشته و به متقاضیان راهنمایی های لازم جهت افزایش کیفیت محصولات ارائه شده است.

دکتر آهنی تصریح کرد: تاکنون از مجموع محصولات ارائه شده، ماسک سه لایه 10کارگاه تولیدی پس از تایید کاشناسان واحد تجهیزات و ملزومات معاونت غذا ودارو موفق به اخذ مجوز تولید گردیده اند.

1399/01/18

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.     آخرین بروزرسانی:1399/03/12