کرونا از طریق خون منتقل نمی‌شود/از اهدای خون غفلت نشود
به دنبال شیوع بیماری کرونا در کشور و کاهش مراجعات مردمی در جهت اهدای خون، برخی مناطق با کمبود خون در مراکز درمانی مواجه گردیده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به کمبود خون و ذخایر خونی، به دنبال شیوع کرونا و نگرانی افراد از مراجعه به پایگاه های اهدای خون اعلام می گردد که افراد از طریق اهدای خون به کرونا مبتلا نمی شوند و پیرو دستورالعمل های جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در پایگاه های انتقال خون، همه تدابیر بهداشتی لازم پیش‌بینی و اجرا می شود، لذا از اهداءکنندگان به ویژه اهداء کنندگان مستمر خون دعوت می شود، در این اقدام نیک اهدای خون برای کمک به افراد نیازمند خون مثل گذشته مشارکت داشته باشند.
گفتنی است دو مرکز اهدای خون در شهرستان بیرجند، یک مرکز در طبس، یک مرکز در فردوس و یک مرکز در قاین پذیرای اهداء کنندگان خون هستند.

1399/01/17

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.     آخرین بروزرسانی:1399/03/12