تولید روزانه 25 هزار ماسک توسط تولید کنندگان ماسک خراسان جنوبی
معاون غذا و دارو دانشگاه از تولید متوسط روزانه 25 هزار عدد ماسک سه لایه توسط تولید کنندگان استان خبر داد که از چند روز آینده عرضه خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا آهنی در جلسه هم اندیشی و برنامه ریزی معاونت غذا ودارو با تولید کنندگان ماسک استان خراسان جنوبی که در محل سالن جلسات این معاونت برگزار گردید گفت: باید در این برهه از زمان که کشور نیاز به وسایل حفاظت فردی دارد تلاش کنیم که حداقل به صورت استانی به خود کفایی برسیم.

وی افزود: ماسک های تولیدی در سطح استان باید ضمن رعایت مسائل بهداشتی و حفظ سلامت مردم از کیفیت مطلوب و حداقل استانداردهای لازم برخوردار باشد.

وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو آماده هرگونه همکاری و تعامل و مشاوره به متقاضیان و تولید کنندگان وسایل حفاظت فردی است.

گفتنی است: تاکنون 10 واحد تولیدی از معاونت غذا و دارو دانشگاه مجوز تولید ماسک دریافت کرده اند که با توجه به اظهارات تولیدکنندگان روزانه حداقل 25 هزار عدد ماسک تولید و پس از قرنطینه گذاری از چند روز آینده از طریق داروخانه ها و سایر مراکز معتبر عرضه خواهند کرد.

یادآور می شود: با تجهیز دو کارگاه تولیدی استان به ماشین آلات و تجهیزات تولیدی ظرفیت تولید ماسک این کارگاه ها در صورت تامین مواد اولیه به روزانه بیش از 50 هزار ماسک خواهد رسید.

1399/01/12

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.     آخرین بروزرسانی:1399/03/12