رئیس دانشگاه، در پیامی درگذشت دکتر وجدان را تسلیت گفت.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه، در پیامی درگذشت دکتر سید مرتضی وجدان معاون سابق توسعه مدیریت و منابع دانشگاه را تسلیت گفت
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام به شرح ذیل است:
الَّذِینَ إِذا أَصابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُونَ‌
خبر درگذشت جانباز سرافراز دوران دفاع مقدس و شهید راه خدمت دکتر سید مرتضی وجدان مدیر کل بیمه سلامت خراسان رضوی و معاون سابق توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بیرجند موجب تأسف و تأثر فراوان گردید.
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امروز سوگوار بزرگمردی است که از یادگاران دوران دفاع مقدس بوده و سال ها در لشکر پنج نصر خراسان حماسه آفرینی کرد و قریب سی سال از عمر با برکت خویش را نیز در کسوت پزشکی متعهد و در مناصبی مختلف از جمله عهده داری معاونت های توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، فرهنگی دانشجویی و اولین رئیس مرکز آموزشی درمانی پژوهشی رازی بیرجند در مسیر ارتقاء نظام سلامت خراسان جنوبی و خدمت به مردم شریف این دیار صرف نمود.
بدون تردید خدمات ماندگار زنده یاد دکتر وجدان ذخیره‌ای از اجر و پاداش الهی برای آن مرحوم در پیشگاه خداوند است که موجب شادی و تعالی روح آن مرحوم در سرای باقی خواهد بود.
اینجانب این مصیبت جانکاه را تسلیت عرض نموده و از درگاه حضرت احدیت برای آن فقید سعید رضوان وغفران و برای خانواده محترم و سایر بازماندگان ایشان صبر جزیل مسئلت می‌نمایم.
1399/01/07